VAN / GEVAŞ - Osmangazi İlkokulu

Nis

ÇEDES PROJESİ KAPSAMINDA OKULUMUZ BAHÇESİNDE AĞAÇ DİKME ETKİNLİĞİ DÜZENLENDİ. ÖĞRENCİLERİMİZ FİDAN DİKME ETKİNLİĞİ İLE HEM DOĞAYA KATKI SAĞLADILAR HEM DE YEŞİLE OLAN DUYARLILIKLARINI ARTTIRDILAR.

Mrt

DEĞERLER EĞİTİMİ PANOSUNUN BU AYKİ KONUSU "VATANSEVERLİK".

EMEĞİ GEÇEN ÖĞRETMENİMİZE VE ÖĞRENCİLERİMİZE TEŞEKKÜR EDERİZ.

Mrt

Okulumuzda öğretmenlerimizin rehberliğinde öğrenciler tarafından pano çalışmaları yapıldı.

Emeği geçen öğretmenlerimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Türkiye Cumhuriyeti için önemli tarihlerden biri olan 18 Mart Çanakkale Zaferi'nin 109. yıl dönümü için okulumuzda pano hazırlandı. Başta Ulu Önderimiz Mustafa Kemal Atatürk olmak üzere tüm şehitlerimizi saygıyla anıyoruz.

Bu çalışmada emeği geçen öğretmenimize ve öğrencilerimize teşekkür ederiz.

Mrt

Deyimler bir dilin zenginliğinin göstergesidir. Atasözleri ise bir ulusun tecrübelerini yansıtır. Türkçe, deyimler ve atasözleri açısından oldukça zengin bir dildir. Eğitimde ise görsel materyaller kalıcı öğrenmede oldukça önemli bir yere sahiptir. Özellikle soyut ve mecaz kavramlar içeren deyimler ve atasözleri anlama ve yorumlama açısından kimi zaman zorluk yaşatmaktadır. Öğrencilerimize deyim ve atasözlerini tanıma, okuma ve bunların anlamlarını inceleme imkanı doğmuştur. Bu kapsamda öğrencilerimiz deyim ve atasözlerini resmetmiş ve okulumuzda öğretmenlerimizin rehberliğinde okul panosu hazırlanarak görsel hafızayla desteklenmiştir.

Bu etkinlik sürecinde emek verip etkin rol oynayan değerli öğretmenlerimize ve sevgili öğrencilerimize teşekkür ediyoruz.

Kas

Ey Büyük ATATÜRK, Bugün “Ey yükselen yeni nesil! İstikbal sizsiniz. Cumhuriyeti biz kurduk, onu yükseltecek ve yaşatacak sizsiniz” diyerek bizlere emanet ettiğiniz Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100. Yıl Dönümüne erişmenin gururunu ve onurunu yaşıyoruz.

Ekm

Değerler eğitimi panosu hazırlandı.

Ekm

Tüm yurtta olduğu gibi okulumuzda da 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı ve Cumhuriyetimizin kuruluşunun 100'üncü yıl dönümü kutlama hazırlıkları başladı.

EĞİTİM SORUNLARI VE ÇÖZÜM ÖNERİLERİ ÇALIŞTAYI

Ekm

OKULUMUZDA VELİ-ÖĞRENCİ-ÖĞRETMEN ETKİLEŞİMİNİ GELİŞTİRMEYE YÖNELİK ÇALIŞMALAR KAPSAMINDA KERMES DÜZENLENDİ.

Ekm

Okulumuzda "15 Temmuz Şehitleri Anma, Demokrasi ve Millî Birlik Günü Programı" düzenlendi.

Ekm

2023-2024 Eğitim-Öğretim yılı ilköğretim haftası okulumuz bahçesinde tören ve etkinliklerle kutlandı.